KOOKCOLLEGES

Onze digitale historische kookcolleges bieden een fijne mix van lezen, kijken, luisteren en koken rondom een specifiek thema. Aan de hand van kookvideo’s, historisch beeldmateriaal en recepten ontdek je de smakelijke en fascinerende geschiedenis van eten en drinken.

De colleges volg je in een gebruiksvriendelijke leeromgeving. Het gevarieerde lesmateriaal kun je volledig op jouw tempo bekijken. Na aanschaf is een college dag en nacht én voor altijd toegankelijk, dus je bepaalt zelf wanneer je het college volgt.

Alle kookcolleges kun je ook CADEAU doen! Kies bij het afrekenen van het college voor de optie ‘cadeau doen’. Je doet een unieke ervaring cadeau!

Kijkje in de Romeinse keuken

Aan de hand van kookvideo’s en uitgebreide artikelen maak je kennis met de Romeinse keuken en kook je heerlijke antieke gerechten.

 

NU ONLINE

bekijk het college

Kijkje in de middeleeuwse keuken

Aan de hand van kookvideo’s, artikelen en beeldmateriaal maak je kennis met de middeleeuwse keuken en kook je smakelijke eeuwenoude gerechten.

 

NU ONLINE

bekijk het college

Kijkje in de keuken van WOII

Dit college vol smakelijke recepten en origineel bronmateriaal laat zien hoe gezond en vindingrijk de oorlogskeuken was in de eerste vier oorlogsjaren.

 

NU ONLINE

bekijk het college

Taarten & Pasteien

Dit kookcollege biedt achtergronden en vlotte kookvideo’s bij mijn kookboek Taarten & Pasteien. Pronkstukken uit de historische keuken.

 

GRATIS

ga naar college

Historisch Bakboek

Dit kookcollege biedt instructievideo’s voor het bakken van een goed brood en verdiepende informatie bij mijn Historisch Bakboek BROOD.

 

GRATIS

ga naar college

Kijkje in de 17e eeuwse keuken

Aan de hand van kookvideo’s, artikelen en beeldlezing maak je kennis met de keuken van de Gouden Eeuw en kook je verrassend lekkere gerechten.

 

VERWACHT