BROODGESCHIEDENIS

Je leert op toegankelijke wijze de diverse aspecten van de antieke broodgeschiedenis.

BAKTECHNIEKEN

De goede broodbaktechnieken en vele baktips maken je tot een betere bakker.

ANTIEKE BRODEN

Je leert diverse broodsoorten naar antiek recept en techniek te bakken.

Wat krijg ik?

MODULES & LESSEN

NOG GEEN € 2,00 PER LES!

Zelfs het koken van een ei vind ik lastig, maar de broodcursus vind ik leuk en toegankelijk om te doen. En het smaakt lekkerder dan ik had vermoed.

Jona Lendering, Nederland

Dit is veel meer dan een bakcursus. Geschiedenisles, archeologie, kunsthistorie, al die bronnen. En dan leer ik ook nog eens om heel goed brood te bakken!

Patricia, Nederland

Als ervaren bakker moet ik zeggen dat Manon me echt verrast heeft met haar recepten van wel 2000 jaar geleden. Ik heb écht dingen bijgeleerd. En wat is al die informatie interessant.

Annemieke, België

PREVIEW

HISTORISCHE BAKCURSUS

Wil je meer weten over de rijke geschiedenis van brood door de eeuwen heen en meer leren over het bakken van brood en historische baktechnieken? Dan is de Historische Bakcursus BROOD over 4000 jaar broodgeschiedenis wellicht wat voor jou. 

Bekijk cursus
Is de cursus geschikt voor mij?

De cursus is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in antieke broodgeschiedenis, brood wil leren bakken, Griekse en Romeinse broden wil leren kennen of een leerzame tijdverdrijving zoekt.

Is het niveau geschikt voor mij?

Er wordt geen voorkennis verwacht bij het volgen van de cursus en het lesmateriaal is toegankelijk van opzet. Er is naar gestreefd om de cursus geschikt te maken voor alle niveau’s.

Waar stel ik mijn vragen?

Vragen over de inhoud van de cursus en praktische vragen over het gebruik van de leeromgeving kun je stellen op het forum in de online omgeving en worden beantwoord door Manon.

Contact met andere cursisten?

Via het forum in de online omgeving van dit platform kun je in contact komen met andere cursisten via de algemene berichten en via persoonlijke chats. Zo kun je elkaar ontmoeten en ervaringen delen.