HISTORISCHE KOOKWORKSHOPS

Met mijn online historische kookworkshops leer je op ontspannen wijze over een specifiek thema uit onze culinaire geschiedenis. De kookworkshops bieden kooksessies op video, eeuwenoude recepten en mooie historische verhalen geïllustreerd met beeldmateriaal uit de kunstgeschiedenis.

De kookworkshops volg je in een gebruiksvriendelijke leeromgeving en kun je volledig op jouw tempo bekijken. Na aanschaf is een kookworkshop dag en nacht én voor altijd toegankelijk.

Kookworkshops

Alle kookworkshops kun je ook cadeau doen!

Kies bij afrekenen voor de cadeau-optie

doe een unieke ervaring cadeau

HISTORISCHE KOOKWORKSHOPS

Koken met bloembollen

De bloembol als hongervoedsel tijdens WOII en delicatesse in de Romeinse oudheid. Met recepten, historisch verhaal, video & kooktips voor de bol.

 

NU ONLINE

ga naar workshop

Taarten & Pasteien

Deze kookworkshop biedt achtergronden en vlotte kookvideo’s bij mijn kookboek Taarten & Pasteien. Pronkstukken uit de historische keuken.

 

GRATIS

ga naar workshop

Historisch Bakboek

Deze workshop biedt instructievideo’s voor het bakken van een goed brood en verdiepende informatie bij mijn Historisch Bakboek BROOD.

 

GRATIS

ga naar workshop

Historisch Kookboek VEGA

In een aantal kookvideo’s laat ik je zien hoe je artisjokken schoonmaakt, groenten konfijt en ei pocheert. Succes van de recepten in mijn boek verzekerd!

 

GRATIS

ga naar workshop
Mozaïek met vis in een mand, het uitlekken van garum

Garum – Romeinse vissaus

Een kookworkshop over de befaamde gefermenteerde Romeinse vissaus garum of liquamen. Met historisch verhaal, recept en kookvideo.

 

VERWACHT

Gekonfijte walnoot eet!verleden

Onrijpe walnoot

Tot zeer bijzondere receptuur uit de kookhistorie behoren de gekonfijte, gepekelde en gezuurde onrijpe walnoot. Met recepten, video en verhalen.

 

VERWACHT