Historisch Bakboek

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Historisch Bakboek Brood

Heb je het Historisch Bakboek BROOD al in je bezit? Dan vind je in deze bakworkshop meer informatie, inspiratie en kookvideo’s om jouw historische broden tot een succes te maken. Je bekijkt het materiaal gratis door in te loggen met een gratis account.

Bekijk wat het Historisch Bakboek BROOD te bieden heeft:

In de bakworkshop hieronder vind je verdiepende informatie op het bakboek. Het is tevens een mooi inkijkje in wat de zeer uitgebreide Historische Bakcursus te bieden heeft. Deze is opgebouwd uit artikelen, bakvideo’s, filmpjes, historisch beeldmateriaal, archeologische vondsten en natuurlijk heel veel recepten. In maar liefst 66 lessen reis je door 4000 broodgeschiedenis.

Wil je de historische broden in het bakboek met de mooie vergeten biologische granen en ingrediënten maken die in het boek genoemd worden? Dan biedt de Historische Bakkit uitkomst. We stelden hem samen met De Witte Molen in Nijmegen.

Laat je inspireren met onderstaande lessen uit de bakworkshop dat ik speciaal samenstelde bij het Historisch Bakboek. Ik weet zeker dat jij hiermee met succes historische broden uit je oven tovert!