Meldingen
Wis alles
Historische bakcursussen
8
Berichten
3
Gebruikers
4
Vind-ik-leuks
1,362
Weergaven
In de Historische Bakcursus staat het recept voor een middeleeuwse masteluin. Voor degenen die het recept eens met een andere zuurdesem bakmethode willen testen, heb ik onderstaand blog gemaakt. Hiermee bak je het brood in een gietijzeren pan!
Geplaatst : 25/01/2021 3:09 pm
Wat leuk!
Ik bak mijn zuurdesembrood elke dag in de Römertopf. Geeft ook een mooi brood en een ouderwets gevoel ?
Geplaatst : 01/02/2021 3:30 pm
Manon reageerde
Wel een keer het recept, maar toen had ik de Römertopf nog niet. Zal ik snel eens doen, dan laat ik het je weten!
Geplaatst : 01/02/2021 7:18 pm
Manon reageerde
Vandaag meteen een masteluin gemaakt, gaat prima in de Römertopf!
Geplaatst : 02/02/2021 6:06 pm
Manon reageerde
Dat ziet er goed uit @annemieke! Mooi laten rijzen in een rijsmandje zo te zien en het kruim ziet er goed uit. Complimenten!
Geplaatst : 19/02/2021 6:11 pm